Corona nieuws

Posted by | Algemeen | No Comments

N.a.v. de door overheid en bonden opgelegde maatregelen i.v.m. het Coronavirus heeft schaakvereniging Amsterdam West alle schaakactiviteiten minimaal t/m 28 april stilgelegd. Dit betreft de jeugd en senioren clubavonden, interne competitie, externe wedstrijden voor SGA en KNSB en toernooien als Best of the West en ook het Oranjetoernooi zal niet doorgaan dit jaar. Wij doen dit in volste vertrouwen dat wij hiermee ons steentje bijdragen aan de gewenste vertraging van de verspreiding van het virus. Mocht vanwege dezelfde maatregelen verlenging van deze stillegging worden gevraagd dan zullen wij dit tegen die tijd publiceren.

Oranje 2019

Posted by | Oranjetoernooi | No Comments

And the winner is ……

Hij deed het wel eerder, maar nog nooit met een vol punt voorsprong. Winnaar van weer een mooi gevuld toernooi werd, evenals vorig jaar, Hing-Ting Lai. Gedeeld 2e en 3e werden Thomas Beerdsen en een sterk spelende Tjark Vos. Zie eindstand voor alle tienkampen. Ook de foto’s van Iwan zijn het bekijken weer waard.

Bekijk onze Facebook pagina hier!