Bij de meeste schaakclubs is het schaakniveau zo hoog dat geïnteresseerde (huis-) schakers problemen hebben om aan te haken. Vandaar dat Schaakvereniging Amsterdam West deze groep schakers les wil geven om hen op een  leerzame, maar ook plezierige wijze verder te bekwamen in het schaakspel. Uiteraard is het leuk als er deelnemers aan deze lessen doorstromen naar de schaakclub. Na het succes van de afgelopen seizoenen, hebben we inmiddels ook een homogene groep die meedoet aan onze interne en externe competitie en de brug tussen thuis en clubschaker hebben geslecht. Dus schroom niet en sluit je hierbij aan.

De lessen worden door een gediplomeerde KNSB-trainer gegeven, verzorgd door Schaakvereniging Amsterdam West in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse schaakbond.

Vanaf 19 oktober 2017 start er weer een training:

-SCHAAKTRAINING VOOR “LICHTGEVORDERDEN”

Cursusdata:

2 uur les op donderdagen 19 en 26 oktober, 9, 16, 23 en 30 november 2017, van 20.15-22.30 uur, (korte pauze tussendoor) daarna kan er nog geschaakt worden!

EN

1 uur les op donderdagen 7 december, 11, 18 en 25 januari 2018, 1, 8, 15, 22 februari, 1, 15, 22 en 29 maart, van 20.15-21.15 uur,  daarna wordt er geschaakt!

Plaats:

Asv Bilderdijk, Bilderdijkpark 10

Groep:

Er wordt naar een homogene lesgroep gestreefd van “beginnende schakers”.

“Absolute beginners” kunnen zich ook melden: indien er voldoende interesse is, wordt er ook voor hen een scholing georganiseerd.

Kosten:

60 euro voor 24 lesuren. (lidmaatschap is niet vereist)

AANMELDEN / VRAGEN:

Rob Scheermeijer
skerie@live.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Welke training heeft uw interesse?:

Geef hier kort aan wat uw schaakervaring is: